Ons verhaal
home
Menu

Ons verhaal

Ons verhaal

Ons verhaal

Ons Verhaal

Inzetbureau
Tence is een Inzetbureau. Wij zijn altijd trots geweest op het uitzendvak, maar we zagen wel dat het beter kan. En dat noemen we inzetten. Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Daarom helpen wij onze flexcollega’s aan werk en inkomen dat bij hen past. En helpen wij klanten aan flexkrachten die in het werk passen.  

Doeners en werkers
Onze flexcollega’s zijn doeners, mensen met een opleiding tot en met MBO-plusniveau. We vinden onze mensen via een combinatie van online recruiting en onze vestigingen in Nederland en Polen. We zetten hen in bij opdrachtgevers in de productie, logistiek, agri, food en services.   

Focus op segmenten
Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met personeel in de segmenten logistiek, productie, services, agri en food. Kennis van meerdere disciplines maakt structuurdoorbrekende oplossingen mogelijk. Onze klanten herkennen ons bovendien als branchegenoot. We snappen hun behoeften en zetten flexibele arbeid en onze kennis van HR in om hun doelen te bereiken.

Breed aanbod aan flexdiensten 
Ons brede aanbod aan flexdiensten is ontstaan omdat we ons verdiepen in de behoefte van onze klanten.  Het traditionele aanbod van flexdiensten hebben we aangevuld met werving en selectie, Workforce Management en International Recruiting. Vanuit joint ventures met onze klanten hebben we vakpools ingericht. We gaan een stap verder dan het ter beschikking stellen van arbeid, en bieden ook contracting aan. Met dit brede aanbod in onze koffer kunnen we echt actief luisteren naar onze klanten. Omdat we weten dat we altijd een oplossing kunnen bieden die past bij de vraag van de klant.  

Online en mobiel
We werken zoveel mogelijk online en mobiel. Daar hebben we een heel scala aan tools voor ontwikkeld. Sommige zijn gericht op het stroomlijnen van onze processen en interactie met klanten. Anderen zijn gericht op contact met onze flexcollega’s, zoals onze apps Flex@lly en Tence Online, het eerste online uitzendbureau van Nederland. We zijn daar waar we waarde hebben voor onze klant of flexcollega. En treffen onze klanten en flexcollega’s op plaatsen en tijden die hen en ons uitkomen. We hebben inschrijflocaties verspreid over heel Nederland. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Ons verhaal door de ogen van een collega.

Duurzame relaties

Onze familie – een stevig fundament
Tence is een dochter van Actief Interim, een internationaal opererend Belgisch familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van uitzenden. Nu meer dan 27 jaar later is Actief Interim een groep van bedrijven die als HR-partner voor hun klanten (inter) nationaal iets willen betekenen en die jaar na jaar eenzelfde groeipatroon kunnen neerzetten.

In het hoofd en het hart van onze flexcollega’s
Omdat we kandidaten vooraf uitgebreid selecteren en testen, durven we hun een contract aan te bieden vanaf dag één. Wij begrijpen onze flexcollega’s niet alleen als werker, maar ook als mens. Zij voelen zich begrepen en committeren zich aan ons. Onze belofte is geen baan maar een loopbaan.  

De verbinding met onze klanten
Ook met onze klanten werken we langdurig samen.  Door meer van en over elkaar te weten, wordt de samenwerking krachtiger. Dit kan alleen door open om te gaan met kennis. Onze klanten huren niet alleen flexarbeid in, zij profiteren ook de kennis die we daarover hebben.  

Voor onze klanten:

Wilt u direct contact opnemen met een van onze vestigingen?
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen?
Wilt u meer lezen over onze diensten?
Heeft u een vacature?
Wij hebben voor u onze feiten & cijfers op een rij gezet.
Wij delen graag onze beleidsverklaring met u.  

Voor werkzoekenden:

Wil je werken via Tence?
Wil je werken bij Tence?
Wil je weten wat Tence voor je kan doen?
Wil je je inschrijven?
Wil je direct contact opnemen met een van onze locaties?