Vestiging Roosendaal
Uitzendbureau Roosendaal
Menu

Roosendaal

Vestiging Roosendaal

Uitzendbureau Tence in Roosendaal

Inzetbureau Tence in Roosendaal

De stad Roosendaal heeft door zijn ligging altijd al een belangrijke internationale logistieke functie gehad. Daar maakt ons uitzendbureau natuurlijk gebruik van! Wij wachten niet af, maar gaan actief op zoek naar werkgevers die geschikt zijn voor jou. Kom langs bij ons uitzendbureau om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Werken in de buurt

Wij vinden altijd een baan die aansluit bij jouw wensen. We luisteren naar jouw behoeften en gaan vervolgens op zoek naar een werkplek die bij je past. Jij wil zo snel mogelijk aan het werk en daar helpt ons uitzendbureau bij. Je kan via ons uitzendbureau bijvoorbeeld werken in de zakelijke dienstverlening, productie, administratie,  assemblage of logistiek.

Vacatures Roosendaal

We hebben altijd werk bij jou in de buurt. In Roosendaal en omgeving kun je werken als assemblage medewerker, orderpicker, magazijnmedewerker of heftruckchauffeur. Er zijn in Roosendaal echter ook nog veel andere banen te vinden via ons uitzendbureau. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Inschrijven Roosendaal en omgeving

Tence Inzetbureau werkt mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Roosendaal en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Onze beoordelingen

Tence scoort gemiddeld een 8,3 uit 52 beoordelingen.
Tence zelf beoordelen? Klik hier!

Neem contact met ons op!

Bezoek de locatie
Nieuwe Markt 79 
4701 AE Roosendaal

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

0165-56 20 01 of roosendaal@tence.nl
Banner route.jpg
Vacatures Roosendaal